ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΙ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ
(10 εκατ. Έλληνες/1 μερίδα)
Πλένετε προσεκτικά και αφαιρείτε τυχόν επιπλέον λάμδα ή νι (ανάλογα με τις τοπικές συνήθειες).
Αποβραδίς μαρινάρετε σε αραιωμένη Ευρώπη. Προσθέτετε πτυχία εξωτερικού, εισαγωγές, εξαγωγές, φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, ταξιδάκια, λίγο έσπα (να προτιμήσετε σε σκόνη) και μια πρέζα επιδοτούμενα προγράμματα.
Αφήνετε τουλάχιστον για 10 με 20 χρόνια να μαριναριστούν. Αφαιρείτε το ζουμί, το βάζετε σε αποστειρωμένα βάζα και το τοποθετείτε σε δροσερό και σκιερό μέρος (ίσως και χλοερό) για να το χρησιμοποιήσετε στο μέλλον.
Τοποθετείτε τους Έληνες σε ειδικό φορολαδόχαρτο για να μην μείνουν τυχόν υγρά και πιτσιλάνε στο ψήσιμο. 2 με 3 χρόνια είναι αρκετά. Αν οι Έληνές σας είναι αρκετά ζουμεροί μπορεί να χρειαστεί 5-7. Στην ανάγκη προσθέστε κάποιες προκαταβολές φόρων. Κάντε υπομονή, αξίζει το αποτέλεσμα!
Αφού στραγγίσουν καλά, παίρνετε ένα κοφτερό μαχαίρι και αφαιρείτε προσεκτικά τις συντάξεις (αρχικά τα εκάς), την περίθαλψη κλπ.
Κατόπιν ψαλιδίζετε κάποιους μισθούς (με το μάτι) και αφήνετε σοβαρές υπόνοιες κατασχέσεων.
Αν προτιμάτε τις πικάντικες γεύσεις, γεμίστε με οργή, αγανάκτηση και μην ξεχάσετε τη διχόνοια. Σε περίπτωση που δεν σας βρίσκετε grexit, 2-3 χοντροκομμένα μμε κάνουν θαύματα!
Ανοίξτε την κουζίνα σας στην ένδειξη Χαλκιδική/Νησιά (ανάλογα με το μοντέλο) και 3 μήνες μετά γυρίστε το στο μνημόνιο 3-4 μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρονται σε σέλφιστικς και σημαιολαδόκολλα!
Προσοχή στο ψήσιμο! Ψήνετε πρώτα αριστερά στο τηγάνι για 5-6 μήνες και όταν μπουν στο φούρνο όλο δεξιά.
Tip1: Κάποιοι Έλληνες δεν τρώγονται με τίποτε, γι’ αυτό να προσέξετε ιδιαίτερα όταν ψωνίζετε. Προτιμήστε τον πολιτικό της γειτονιάς σας.
Tip2:…ε, βάλτε και λαδορίγανη!